Zegengroet en overwinning.

Aan de  ecclesia, eer en  dank aan God onze Vader voor alle genade aan u bewezen. 
 
Blijf u  richten op de prediking van het kruis de kracht van God onze Vader die tot  redding leid. Het is  niet de wereldlijke wijsheid en trots maar bescheidenheid en nederigheid die u  zal veranderen.  Want  gij zijt uitgeroepen om gemachtigde te worden door Jezus  Christus, en gij  zijt geheiligd in Hem en daarom afgescheiden van de wereld om toegewijd te zijn voor
God  uw Vader.

Stel uw  vertrouwen op de Zoon Jezus Christus die Heer  der heiligen is, van  geheel uw lichaam, ziel en geest. Sinds  er dus één Heer en Meester is moeten jullie allen  broeders zijn. Dat de  Goddelijke invloed op uw hart mag zijn en de weerspiegeling daarvan tot een  voorbeeld, stilte  en rust aan u allen van de Vader die de hoogste in macht is en zijn Zoon de  gezalfde.

Wees  dankbaar over deze genade aan u gegeven omwille van Hem, want  door alles wat Hij u gezegd heeft en door al Zijn kennis zijt gij rijk geworden  in Hem. Zodat  de getuigenis aangaande Hem bevestigd zal worden door vrucht, door geloof en de geestelijke gaven die u geschonken worden, zodat stabiliteit ontstaat onder  u.En gij  zult geen gebrek hebben betreffende de genadegave, terwijl  gij ten volle reikhalzend uitkijkt naar de openbaarmaking van de Meester Jezus  Christus.

Hij is  het die u alsook stabiel zal doen zijn tot het uiterste eindpunt van de  voleinding van alles, zodat  gij onberispelijk zult zijn tot de dag van onze Meester Jezus de gezalfde, want  God die red.

www.simplechurch.be
 Shalom